A la recerca del cartell de Carnaval

El Patronat Municipal obre la convocatòria del concurs

Per . Actualitzat el

El Patronat Municipal de Turisme de l’Ajuntament de Calafell ha obert la convocatòria al Concurs de Cartells del Carnaval Xurigué Calafell 2015.

El cartell haurà de plasmar que el Carnaval Xurigué de Calafell és el Carnaval de la Costa Daurada i ha de figurar-hi el text: «Carnaval Xurigué de Calafell 2015: El carnaval de la Costa Daurada».

Els treballs, en format DIN-A3, s’hauran de lliurar abans del 12 de desembre, a les oficines del Patronat de Turisme de la Platja de Calafell (Sant Pere, 29-31. Tel. 977 69 91 41).

El concurs està diferenciat per dues categories la Júnior: ( 0-11 anys) i la Sènior: ( +12 anys). El cartell guanyador de la modalitat sènior estarà dotat amb un únic premi de 200 euros i el guanyador de la modalitat júnior amb un premi de 100 euros.

Les bases del concurs es poden consultar a la pàgina principal del Patronat de Turisme de Calafell, www.turisme.calafell.cat, i a oficines del Patronat de Turisme de la Platja de Calafell. Tots els cartells que participin del concurs estaran exposats a la Sala d’Exposicions de les dependències de la Platja de Calafell (Sant Pere, 29-31) del 2 al 16 de febrer de 2014.