Obert el període de prereserva als Filadors

La reobertura de l’aparcament es preveu per a finals d’any

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Torredembarra està treballant en la reobertura de l’aparcament dels Filadors abans de finalitzar l’any. S’està preparant el reglament i el conseqüent estudi econòmic del servei i valorant la possibilitat de destinar les dues plantes existents a pupil·latge o a un sistema mixt de pupil·latge i rotatori. Els ciutadans que vulguin reservar una plaça s’han d’adreçar a l’Ajuntament i presentar una instància mostrant el seu interès, en qualitat de prereserva, especificant si és per turisme o per moto.

Tot i que les tarifes encara no han estat definitivament fixades, els preus mensuals seran d’uns 40 euros (IVA inclòs) per als turismes i de 18 euros (IVA inclòs) per a les motos. També es faran descomptes per a les persones que contractin un any sencer.