Un veí troba la dona de Segur desapareguda

L’han localitzat a Castellet i la Gornal

Per . Actualitzat el

Carmen Rigau Martin, de 71 anys d’edat i veïna de la urbanització Valldemar de Segur de Calafell, ha estat trobada per la Policia Local de Calafell desprès que desapareguès aquest passat dilluns al matí.

Els fets van succeir ahir a les 10h. del matí, quan estava a casa amb el marit. En un moment donat, el marit es adonar que la dona havia sortit de casa, al carrer Dàlia 69, i ja no la va veure més. Aquesta dona pateix d’alzheimer des de fa 10 anys.

La Policia Local l’ha estat buscant des d’ahir al vespre i, finalment, l’ha trobat aquest matí gràcies a un veí de Castellet i la Gornal que ha avisat a la policia a través del telèfon 112. Carmen Rigau estava prop del camp de futbol de la Gornal.