Murs que parlen torna amb ‘A Temporal 33’

L’obra de l’artista Foham Fonezs està ubicada al passeig de les Palmeres

Per . Actualitzat el

Murs que parlen: projecte d’art urbà 2014 vol posar de manifest l’espai públic com una via de comunicació directa i compromesa amb l’espectador. Per una banda, es tracta d’una iniciativa per promoure i donar a conèixer els artistes locals, connectant l’art amb la ciutat i els artistes amb el veïnat. Per l’altra, hi participaran artistes de l’àmbit nacional i internacional. És, per tant, una oportunitat per establir col·laboracions i fer complicitats, per compartir idees i conèixer de primera mà l’art urbà contemporani.

Així doncs, la primera intervenció s’ha fet de la mà de Foham Fonezs, que amb el projecte A Temporal 33, l’artista presenta un dels primers murals d’una experimentació que ha començat recentment. Ell, és un artista provinent del graffiti clàssic, però actualment és troba en un procés d’evolució i creació, on tot i mantenir l’essència del graffiti, els motius deixen de ser paraules per mostrar objectes, en aquest cas caixes. L’objecte no és casual, ell prové d’una família d’agricultors i aquest acostament cap a la terra és en certa manera una aproximació cap al seu món personal. Des de Tarragona, des del passeig de les Palmeres, el nostre context mediterrani i història recent té molt a veure amb aquest graffiti de connotacions agrícoles.

El projecte es fa visible in situ i el seu procés a les xarxes socials (tant de Shikuarat, com del Teler de Llum i de Tarragona Jove), facilitant la comunicació amb els artistes, col·lectius i organismes interessats en el projecte.