S’allarga el termini d’al·legacions a la normativa de terrasses

Els ciutadans tenen fins al 21 de novembre

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Calafell ha allargat el termini perquè els empresaris o ciutadans puguin presentar al·legacions a la nova normativa que ha de regular l’ocupació a la via pública de les terrasses ubicades al Passeig Marítim de Calafell.

Si en un principi es podien presentar al·legacions fins al 31 d’octubre, ara els ciutadans tenen fins el 21 de novembre per poder presentar les seves al·legacions a aquesta normativa.

La voluntat de l’Ajuntament de Calafell és que la nova normativa garanteixi la convivència entre els diferents usos del passeig, tant dels vianants com dels empresaris.

Així mateix, l’Ajuntament de Calafell ha volgut anar de la mà d’empresaris i comerciants, i per això ha mantingut diverses reunions en les quals els ha anat informant del contingut de la nova reglamentació, així com de la possibilitat de presentar suggeriments. De fet, alguns dels suggeriments fets pels empresaris ja s’han incorporat a aquesta normativa.

Tot i així, i davant la petició dels empresaris de tenir més temps per presentar al·legacions a aquest projecte, l’Ajuntament de Calafell ha volgut allargar el termini per tal de facilitar que, tothom qui ho vulgui, pugui fer noves aportacions.

De la mateixa manera, l’equip de govern de l’Ajuntament de Calafell (CiU i PP) s’ha reunit amb els grups municipals de l’oposició (PSC, UAM) i el regidor no adscrit Massimiliano Revello, per tal d’explicar-los el contingut de la normativa. Al passat mes d’octubre, ja se’ls va informar que podien accedir al web on hi ha tota la informació (obrespasseig.calafell.cat), i avui mateix hi ha hagut una reunió informativa. Així mateix, la setmana que ve s’ha programat una altra reunió entre el govern i l’oposició.

La normativa de les terrasses del Passeig Marítim regularà les condicions i característiques bàsiques dels elements que es poden instal·lar a la via pública, i assenyala quin són els límits d’ocupació. A més, es resolen qüestions que havien estat controvertides, com la col·locació d’expositors comercials i elements publicitaris.