Maridatge de literatura i vi a la Biblioteca Ventura Gassol

El cicle Biblioteques amb Denominació d’Origen porta quatre activitats aquest mes de novembre

Per . Actualitzat el

La Biblioteca Ventura Gassol de Calafell ha organitzat, per a aquest mes de novembre, un programa d’activitats literàries amb maridatge de vins DO Penedès. D’aquesta manera, la Biblioteca Ventura Gassol se suma al cicle Biblioteques amb Denominació d’Origen, que impulsa per la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu d’aquest del cicle Biblioteques amb Denominació d’Origen, és potenciar els lligams entre el vi i la lectura, i per això les biblioteques organitzen activitats especials a les habituals, que combinen aquests dos elements. En el cas de la Biblioteca Ventura Gassol, el cicle es basarà en la denominació d’origen pròpia de la comarca, de manera que totes les activitats es maridaran amb vins D.O. Penedès.

Tot i que les activitats d’aquest cicle són gratuïtes, les places són limitades i, per tant, cal inscriure’s prèviament a la biblioteca. L’única activitat que no requereix inscripció és la primera (Tast de Roald Dahl). A continuació us detallem el programa d’activitats.

ACTIVITATS

Dijous, 13 de novembre

20h. El Tast de Roald Dahl. Lectura dramatitzada del relat, a càrrec de Pep Garcia Pascual.

En aquesta activitat, els participants hauran d’endevinar els diferents vins que acompanyaran aquesta lectura. El tast es fa amb vins de la Cooperativa Agrícola de Calafell.

Dissabte, 15 de novembre

12h. La cuina de la salut. Trobada mensual del Club Filosòfic, amb Sandra Pouza.

Es tracta d’un “esmorzar saludable” amb tast de vins DO Penedès, que ens permetrà conèixer els beneficis que el vi té en la nostra salut.

Dissabte, 22 de novembre

12h. Collita de foc. Trobada mensual del Club de Lectura, amb Sandra Pouza.

Proposta de fer un “Tast d’emocions”, amb vins D.O. Penedès. Cada fragment de lectura anirà acompanyat d’un tast de vi.

Dissabte, 29 de novembre

12h. Taller familiar “Estampació amb pàmpols”. Els participants en aquest taller estamparan una bossa de roba amb fulles de cep.