Els regidors de CiU denuncien l’actitud antidemocràtica de l’Estat espanyol

S’han adherit aquest al manifest que ja han signat més d’una setantena de càrrecs electes

Per . Actualitzat el

Victòria Forns, portaveu del Grup Municipal de CiU ha declarat que «volent atacar el dret a decidir, el que està fent l’Estat espanyol és atacar drets individuals fonamentals, el proper diumenge els tarragonins i tarragonines han de defensar el seu futur col·lectiu, com ho faran milers i milers de catalans».

El manifest va ser signat el passat dimecres per més d’una setantena de càrrecs electes de Convergència i Unió i de la resta de partits que donen suport al procés participatiu del proper 9N al Parlament de Catalunya. El manifest de denúncia l’actitud de l’Estat espanyol davant la voluntat del poble català de decidir el seu futur polític a través d’un referèndum o d’una consulta que sigui homologable internacionalment.

Victòria Forns ha declarat que «el proper 9N els catalans i catalanes farem un exercici llibertat d’expressió, de llibertat ideològica i de llibertat de participació, perquè volent atacar el dret a decidir, el que està fent l’Estat espanyol és atacar drets individuals fonamentals. Votar és guanyar, cadascú que voti el què cregui convenient, però que vagi a votar. Tarragona demostrarà un cop més és essencial en la construcció del futur de Catalunya».