Sortegem una entrada doble per a ‘Les quatre simfonies’

L’OCM inicia temporada amb un concert dirigit per Salvador Mas

Per . Actualitzat el

L’Orquestra Camera Musicae convida Salvador Mas, un dels directors catalans amb més projecció nacional i internacional de tots els temps, per dirigir un programa clàssic de molt bella factura, les Quartes Simfonies de Beethoven i Mendelssohn en un mateix programa. El concert es completarà amb la Serenata notturna per a cordes i timbales de Mozart, a tall d’interludi entre els dos plats forts del concert.

Per participar en el sorteig només cal que envieu un correu electrònic a redaccio@noticiestgn.cat amb el vostre nom, cognoms, DNI i població. (Assumpte del correu: Sorteig entrada doble per a ‘Les quatre simfonies’).

Teniu temps per participar fins al dilluns a les onze de la nit. El guanyador s’anunciarà a l’apartat de Cultura del setmanari NotíciesTGN que es publicarà el dimecres 12 de novembre i a la pàgina web del rotatiu.

El premiat podrà passar a recollir les entrades per les taquilles del Teatre Metropol dins de l’horari d’atenció al públic.

El concert es durà a terme el dia 15 de novembre a les nou de la nit al Teatre Tarragona.

Repertori:

BEETHOVEN: Simfonia núm. 4 en Si b major, op. 60
MOZART: Serenata notturna en Re major, KV 239
MENDELSSOHN: Simfonia núm. en La Major, op. 90 “Italiana”