S’invertiran uns 102.000 euros per arranjar diversos carrers

Al consistori rodenc li ha estat atorgada una subvenció del PEIS de la Diputació de Tarragona

Per . Actualitzat el

Dins el Pla Especial d’Inversions Sostenibles (PEIS) 2014 de la Diputació de Tarragona, el qual va ser presentat durant el passat mes de març, l’Ajuntament de Roda de Berà rebrà una subvenció de 102.090,40 euros. La finalitat del Pla és subvencionar les inversions financerament sostenibles destinades a aconseguir una gestió més eficient dels serveis i optimitzar els seus costos efectius. Així, el total concedit per la Diputació, que ha decidit atorgar el 100%, serà destinat a l’arranjament dels ferms dels carrers Montseny, Igea, Cinca, Segre, Júcar, del Puig, de les Roses i carrer Menorca.
 
La Diputació de Tarragona ha destinat enguany 6 milions d’euros extraordinaris per a les inversions sostenibles als municipis i entitats municipals descentralitzades de menys de 20.000 habitants del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Aquesta nova línia d’ajudes respon a la voluntat de la institució d’alliberar el màxim de recursos per poder donar resposta a les necessitats del món local, sobretot als municipis petits.