Nou poblacions als cros escolars comarcals

En les categories inferiors no hi haurà classificació per fomentar la pràctica esportiva

Per . Actualitzat el

El Consell Esportiu del Baix Penedès posa en marxa una nova temporada dels cros escolars comarcals. Enguany hi ha previstes un total de deu curses que s’organitzaran en nou municipis de la comarca: Calafell, Coma-ruga, L’Arboç, Bellvei, Albinyana, Llorenç del Penedès, Santa Oliva, Sant Jaume dels Domenys, El Vendrell i, per primera vegada, La Bisbal del Penedès.

Una altra de les novetats és la voluntat del Consell Esportiu de fomentar la participació i la pràctica d’esport i no l’esperit competitiu. És per aquest motiu que en les categories des de P-3 fins a benjamí no hi haurà classificació i tots els nens i nenes rebran una medalla per haver participat en la cursa. El mateix passarà amb els alevins tot i que, en aquest cas, sí que es lliurarà un diploma personalitzat per als infants que arribin en les tres primeres posicions. Pel que fa a la resta de categories hi haurà dues classificacions: la general i la de corredors no federats. En tots dos casos els tres primers en arribar rebran el seu guardó.

Des del Consell Esportiu del Baix Penedès també es vol implicar a les escoles de la comarca donant un obsequi al centre que més participants hagi aportat al llarg de la temporada. També hi haurà un regal per als nens i nenes que participin en les deu curses previstes.

Les inscripcions per a cada competició romandran obertes fins dimarts de la mateixa setmana. Els dorsals es podran recollir a les oficines del Consell Esportiu a partir de dijous al migdia o el mateix dia de la cursa a la carpa d’informació. El primer cros se celebrarà a Calafell el proper 16 de novembre. Per a més informació poden enviar un correu electrònic a l’adreça cebaixpenedes@gmail.com o trucar al telèfon 626 141 322.