Es presenta el I Premi de Narrativa Curta en ‘ebook’

Es pot descarregar de forma gratuïta al web del Port de Tarragona

Per . Actualitzat el

Amb l’edició del llibre digital que recull els textos guanyadors, i els seleccionats, es tanca l’edició del I Premi de Narrativa Curta del Port de Tarragona, promogut en col·laboració amb els Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a Tarragona.

L’edició que s’ha presentat aquesta tarda pertany a la col·lecció «Llibre Digital» del Port de Tarragona, i es correspon amb el número 4. Estarà disponible en quatre formats (epub, mobi, pdf, iBooks) que a partir del 6 de novembre es podran descarregar gratuïtament des de la pàgina web del Port de Tarragona: www.porttarragona.cat

Recordem que els guanyadors d’aquesta primera edició per unanimitat del jurat van ser: Pol Guasch Arcas, primer premi de Batxillerat; Pau Tardà Boronat, primer premi d’ESO; i Marc Ramírez Albiol i Marta Aymerich Herrería, segon i tercer premi, respectivament.

A partir d’avui, es comencen a elaborar les bases de la segona edició d’aquest premi, el qual tindrà com a objectiu, igual que en la primera convocatòria, promoure l’ús literari del català als instituts i centres d’ensenyament. A poc a poc, anem introduint un àmbit geogràfic més ampli, fins a poder abastar, en un futur immediat, tota la demarcació de Tarragona.

Està prevista que la segona convocatòria del premi es faci pública durant el 2n trimestre del curs 2014-2015.