La Disfressa d’Or es trasllada a la TAP

Aquest dijous es posen a la venda les entrades

Per . Actualitzat el

El divendres 13 de febrer de 2015 a les 22h, se celebrarà la Disfressa d’Or a la Tàrraco Arena Plaça (TAP). Així, el popular esdeveniment abandona el Recinte Firal, espai que havia quedat petit, per a un dels actes més concorreguts del Carnaval tarragoní, com ho prova el fet que, els últims anys, s’havien de realitzar tres passis per satisfer l’elevada demanda.

L’acte en el que les comparses llueixen les seves millors gales, passa d’aquesta manera a fer-se un recinte d’aforament superior. Aquest canvi s’ha fet després de la demanda de la Comissió de Carnaval i d’un estudi previ per tal de valorar la viabilitat econòmica de l’esdeveniment, que finalment ha estat positiva. Tot i això cal valorar l’esforç que fan Ajuntament i empresa privada, en aquest cas Abril Producciones /Music From Tamarit, ja que s’ha adaptat totes les necessitats tècniques de l’espai.

En total seran quasi 4.000 entrades les que a partir del dijous 6 de novembre es posaran a la venda, amb preus que oscil·laran entre els 10 i els 15 euros, més despeses de gestió . Les entrades de grada no numerades tenen un cost de 10 euros més despeses de gestió, les de grada Premium, amb seient reservat i numerat, costaran 12 euros més despeses, i les de la zona Arena amb seient reservat i numerat, tindran un cost de 15 euros més despeses.

Les entrades es podran comprar a través del web www.ticketplus.cat , així com a les botigues Arsis de Tarragona i Qui’k de Reus.

Sergi Solís, responsable de la promotora que organitza l’acte, Abril Producciones / Music From Tamarit, considera rellevant aquest canvi, que alhora compta amb un servidor d’alta disponibilitat per esdeveniments de molta demanda pel que fa a la venda d’entrades com és www.ticketplus.cat.

Per la seva banda, l’alcalde ha afegit que «La gala de la Disfressa d’Or ha anat guanyant en popularitat any rere any, alhora que han crescut el nombre de comparses que hi prenen part, que el passat 2014 ja s’acostava a la vintena». Així mateix ha deixat ben clar que «amb aquest nou emplaçament l’acte manté la línia ascendent dels últims anys, que l’han convertit en un dels referents dels Carnavals del territori».