Inversió de 97.000 euros per a millores en carrers

Els treballs consisteixen principalment en l’arranjament de voreres

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Calafell ha realitzat, després de l’estiu, una nova fase de millores de carrers a Calafell i Segur de Calafell, amb l’objectiu de «seguir posant al dia el municipi», tal com diu l’alcalde de Calafell, Joan Olivella.

En total, s’ha fet una inversió de 97.000 euros per arranjar carrers que estaven en mal estat. Els treballs han consistit principalment en l’arranjament de les voreres. Concretament els carrers on s’han fet aquests treballs de millora han estat: carrer Barcelona, cantonada amb Esbarzer; carrer Finlàndia; avinguda Anglaterra, número 90-92; carrer Baixador; carrer Holanda i carrer Bages.

A més, dins el Pla de Mobilitat de Segur de Calafell, també s’han arreglat les voreres de l’avinguda França en l’encreuament amb avinguda Gómez d’Orbaneja.

Finalment, l’ajuntament també ha millorat l’asfaltat del Passeig Marítim de Segur Platja, ja que ha pavimentat bona part dels encreuaments d’aquesta llarga avinguda, una de les principals d’aquest nucli del municipi.

També cal recordar que, abans de l’estiu ja es van fer altres millores importants a Segur Platja, en la zona compresa entre els carrers Duero i Loira.

«Encara que no puguem fer grans obres, sí que creiem que és important fer millores que repercuteixen molt directament en benefici dels nostres ciutadans, i per això seguim fent actuacions com aquestes, seguint el Pla de Millora de Carrers», explica el tinent d’alcalde d’Obres Públiques, Manteniment i Medi Ambient, Rafel Solé.