Llits articulats de venda i de lloguer

Botiga de Salut disposa de mobiliari de descans adaptat

Per . Actualitzat el

El descans nocturn és molt important per a la salut de les persones però, malauradament, la seva qualitat pot minvar amb els anys i especialment en aquelles persones afectades per alguna patologia que els obliga a restar moltes hores al llit. En aquells casos en què la mobilitat està afectada, és imprescindible disposar d’un mobiliari adaptat que s’adeqüi a la seva situació i els faciliti el seu dia a dia. Botiga de Salut és un establiment especialitzat en autonomia personal que ofereix als seus clients totes les facilitats per adaptar la seva llar tant de manera temporal com permanent.

En aquesta ocasió parlem dels llits articulats que, en el cas de les persones amb mobilitat reduïda que han de viure a casa seva, faciliten el dia a dia tant dels malalts com de les persones que els han de cuidar.

Es tracta de llits electrònics pensats per proporcionar una atenció especial a l’alleujament de les pressions i la integritat de la pell que necessita moltes cures i prevenció per evitar les úlceres per pressió. L’objectiu d’aquests llits és ajudar a mantenir el grau més alt d’independència possible, alleugerir la tensió del pacient i fer més fàcil la tasca dels cuidadors.
Els llits articulats tenen una altura graduable electrònicament, per facilitar les transferències i per a la realització de les cures diàries.

Incorporen diferents dispositius que es poden afegir en funció de les necessitats dels pacients i que permeten configurar un llit que s’adapti a l’entorn i les circumstàncies de cada individu i que es podrà adaptar el llit als futurs canvis que experimenta el pacient.

Així, a partir d’un llit d’altura graduable es poden afegir diferents opcions com ara baranes abatibles, trapezi, capçals de fusta, protectors de barana…

Llits de venda o de lloguer

L’àrea d’Autonomia Personal de Botiga de Salut disposa de professionals que us assessoraran en tot allò que us faci falta si esteu pensant a incorporar un llit articulat al vostre domicili.
En aquest sentit hi ha dues opcions: la compra o el lloguer. En ambdós casos Botiga de Salut s’encarrega del trasllat al domicili i el muntatge perquè el client no hagi de preocupar-se de res.

Adaptacions a la llar

Botiga de Salut disposa del personal necessari i preparat per realitzar qualsevol tipus d’adaptació a la llar: banys, cuines, accessos, dormitoris… així com tota mena d’estris d’ús quotidià per fer més fàcil el dia a dia de les persones amb mobilitat reduïda i els seus cuidadors. Tan sols cal demanar assessorament a l’àrea d’Autonomia Personal on s’encarregaran de realitzar l’estudi de tot el procés d’adaptació tenint en compte les necessitats de la persona usuària i el seu entorn.