Els veïns debaten l’Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana

L’objectiu de la reunió és promoure les aportacions de les entitats veinals

Per . Actualitzat el

La regidoria de Governació de l’Ajuntament va mantenir una reunió el 20 d’octubre passat amb el Consell Veïnal, òrgan de la regidoria de Participació Ciutadana integrat per les associacions veïnals del municipi. L’objectiu d’aquesta trobada va ser presentar-los l’avantprojecte de la futura Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana per promoure les aportacions dels veïns i veïnes. En la reunió hi van prendre part la regidora de Governació, Olga González, i la regidora de Participació Ciutadana, Rosa Maria Guasch, tècnics d’ambdues regidories, i els representants veïnals de l’Associació de Veïns Sant Joan, Associació de Veïns de la Urbanització Marítima Residencial Nord, Jove Associació de Veïns dels Munts 2002, Associació de Veïns del Barri de Sant Jordi , Associació de Propietaris Els Munts i Associació de Veïns Arte Mar. Aviat es mantindrà una nova reunió de treball per recollir les aportacions que duguin a terme les entitats veïnals, i les que tècnicament siguin possibles es debatran en la comissió d’estudi de redacció de la nova ordenança, òrgan de l’Ajuntament d’on ha de sortir el text normatiu definitiu.