Curs sobre estalvi energètic a Sant Pere i Sant Pau

El curs s’impartirà els dies 4 i 18 de novembre al centre cívic del barri

Per . Actualitzat el

La primera sessió del curs Estalvi energètic a la llar es durà a terme al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau aquest dimarts. Es tracta d’un curs impartit per la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, en el qual s’ensenya els assistents a fer un ús sostenible de l’energia a la llar, i d’aquesta manera aconseguir un estalvi tant energètic com econòmic.

El curs està emmarcat dins del programa d’Antenes del Coneixement de la Universitat Rovira i Virgili, i anirà a càrrec de Cristina Guillén, economista i consultora d’eficiència energètica. Es durà a terme en dues sessions (4 i 18 d’octubre) de dues hores cadascuna.

L’objectiu d’aquest curs és apropar l’energia al ciutadà, de manera que pugui entendre les seves factures energètiques, com gasta l’energia a la llar, quines mesures d’estalvi pot introduir a casa seva i en el seu propi comportament i com obtenir un major confort amb un cost menor. Com a resultat, els assistents al curs tindran les eines per aconseguir un estalvi econòmic i unes condicions de vida més saludables a la seva llar.

El curs Estalvi energètic a la llar ja es va dur a terme a principis d’any al Centre Cívic de Bonavista, amb un gran èxit de participació. Està previst que la formació s’imparteixi en altres centres cívics al llarg d’aquest curs acadèmic, amb inscripció gratuïta mitjançant el web de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona.