S’inaugura la nova escola bressol municipal

Nombrosos veïns i veïnes van participar en la visita a les instal·lacions educatives

Per . Actualitzat el

Vídeo: Tomàs Varga.

La Secuita va inaugurar l’escola bressol municipal Els Guillemets el passat divendres a la tarda. L’equipament s’ha construït amb el suport econòmic de la Diputació de Tarragona. El president d’aquesta institució, Josep Poblet, va encapçalar la presentació pública a la ciutadania de la llar d’infants, en un acte en què el va acompanyar l’alcalde del municipi, Eudald Roca; els regidors de l’Ajuntament i la directora de l’escola bressol, Maria Rosa Barreto, entre altres representants del món polític i social del territori.

Tots els participants a l’acte inaugural van visitar les instal·lacions de la nova escola bressol, a la qual la Diputació de Tarragona destina 185.448,30€. Josep Poblet va destacar la importància que els municipis de la mida de la Secuita (1.635 habitants) es dotin d’equipaments adreçats al segment més jove, fet que ajuda a consolidar-ne la població. El president de la Diputació va posar de manifest l’afany de la institució que representa per donar suport als municipis del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, especialment els més petits: «l’àmbit social i educatiu és una de les nostres prioritats», va afegir. De la seva part, l’alcalde de la Secuita va agrair a la Diputació el fet d’haver pogut convertir en una realitat un equipament molt demandat pels veïns i veïnes del municipi. Eudald Roca va posar de manifest, així mateix, el suport de la institució supramunicipal en altres projectes del municipi, com les obres a la Casa de la Vila o la construcció d’equipaments esportius. L’acte, amb l’assistència de nombroses persones, va finalitzar amb l’actuació d’un grup d’animació infantil i un aperitiu ofert per l’Ajuntament de la Secuita.