Olive® busca 200 extres per al seu segon videoclip

El rodatge, obert a tothom, es farà el 5 de novembre a les 19.00h a la Discoteca Totem de Tarragona

Per . Actualitzat el

El músic tarragoní Oliver (www.oliverweb.cat) està treballant en la producció del seu segon videoclip, en aquest cas del tema ¿Qué sé de ti?, i ho fa convocant la ciutadania més atrevida a participar-hi activament en el seu rodatge, que tindrà lloc el pròxim dimecres 5 de novembre de 19.00h a 20.30h a la Discoteca Totem de Tarragona (Avinguda Pau Casal, 2).

El rodatge durarà aproximadament una hora i és obert a tothom que hi vulgui participar. Éls únics requisits per formar part del segon videoclip són ser major d’edat i intentar venir vestit amb roba inspirada en la moda disco dels anys 80.

L’objectiu d’Oliver és omplir la mítica discoteca tarragonina per tal de rodar diverses escenes que formaran part del videoclip de la cançó ¿Qué Sé de ti?, inclosa dins del seu primer treball discogràfic, Música Simple.

¿Qué Sé de Ti? explica la història d’un jove que cada nit va sempre a la mateixa discoteca perquè està bojament enamorat d’una de les cambreres, amb la qual no arriba mai ni a parlar. L’acció es desenvolupa dins de la discoteca i els extres col·laboraran en l’ambientació del videoclip ballant, rient i passant una bona estona de la mà de l’equip de producció del video.

El de ¿Qué Sé de Ti? serà el segon videoclip d’Oliver, que el passat estiu va rodar a uns estudis fotogràfics de Tarragona el vídeo del tema Vamos a enloquecer, amb la participació d’una cinquantena de tarragonins i tarragonines. Enllaç a Vamos a enloquecer.

Per tal de participar com a extrae el vídeo de ¿Qué Sé de Ti? només cal personar-se el mateix dimecres dia 5 de novembre a la discoteca Totem a les 19.00h. El rodatge finalitzarà al voltant de les 20.30h. La participació no és remunerada.

Per a més informació es pot consultar la pàgina www.oliverweb.cat o bé a través del perfil de facebook de l’artista.