La Diputació aportarà 8,6 milions d’euros als Jocs Mediterranis

Es destinaran a l’adequació de les instal·lacions esportives dels diferents municipis que en són seu

Per . Actualitzat el

Video: Tomàs Varga.

La Diputació de Tarragona ha aprovat en el ple d’aquest divendres un Protocol d’Intencions per la celebració dels Jocs Mediterranis pel qual la Diputació farà una aportació de 8.695.564 euros per a l’adequació de les instal·lacions dels municipis seu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

La Diputació inicia el seu compromís aquest mateix any 2014 amb una primera aportació de 6 milions d’euros. La resta de l’aportació quedarà repartida durant en els propers exercicis 2015, 2016 i 2017. Està previst que aquest protocol se signi properament amb l’Ajuntament de Tarragona. El tinent d’alcalde dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, ha valorat molt positivament l’aprovació d’aquest Protocol i ha afegit que «evidencia el compromís de la Diputació amb un projecte de territori com són els Jocs i tots els municipis que hi formen part».