Inauguració de la Rambla del Ball de Bastons de l’Arboç

Per . Actualitzat el

El passat dissabte 25 d’octubre de 2014 va tenir lloc a l’Arboç l’acte d’inauguració de la Rambla del Ball de Bastons. Aquest acte, presidit per l’alcalde de l’Arboç va comptar amb la presència dels membres del consistori i del cap de colla del Ball de Bastons de l’Arboç, Francesc Robles.

La Rambla del Ball de Bastons està situada davant del Centre Polivalent, al sector Mestral de l’Arboç. Aquest nou espai d’uns 5.000 metres quadrats està estructurat a partir d’un passeig central envoltat de plataners, que inclou zones enjardinades, espais de repòs i un petit skatepark. Els actes d’inauguració van concloure amb una exhibició folklòrica de la centenària colla del Ball de Bastons de l’Arboç i del Ball de Bastons Infantil de l’Arboç, en honor als quals s’ha batejat aquest nou espai urbà amb el nom de Rambla del Ball de Bastons.