Sis empreses seleccionades al I Fòrum d’inversió Tarragona – Reus

Les dues ciutats aposten per consolidar aquest format que facilita l’accés al finançament a emprenedors i empreses del territori

Per . Actualitzat el

Els consellers d’Empresa i Ocupació dels ajuntaments de Tarragona i Reus, Xavier Tarrés i Marc Arza, han obert avui el primer Fòrum d’inversió organitzat conjuntament per les dues ciutats i que s’ha desenvolupat a la seu de Tarragona Impulsa.

Els consellers Marc Arza i Xavier Tarrés han manifestat la voluntat d’ambdues ciutats de celebrar aquest Fòrum d’inversió periòdicament i consolidar-lo com un punt de trobada entre emprenedors i inversors privats del territori, que poden desenvolupar un paper actiu en el creixement del teixit empresarial del Camp de Tarragona.

A l’esdeveniment, les sis empreses seleccionades han mostrat als inversos privats els seus plans de creixement i les necessitats que tenen de finançament. Les sis empreses provenen de sectors com: el turisme, la indústria farmacéutica, la sostenibilitat mediambiental i les tecnologies de la comunicació. Totes tenen un pla de creixement que comporta un finançament d’entre 100.000 i 250.000€.

Durant el Fòrum, una trentena d’inversors privats del territori han conegut els projectes i els equips promotors de cada empresa. Ara, tenen un termini aproximat de dos mesos per compartir tota la informació necessària i decidir si comencen a tancar acords de finançament. Mitjançant el Fòrum, s’obre la possibilitat de què diversos inversors puguin invertir en un mateix projecte o, fins i tot, que ho puguin fer empreses ja consolidades en el mercat a les que els hi pugui interessar el desenvolupament d’un servei o producte concret dels que s’han presentat avui.

El Fòrum ha estat organitzat pels ajuntaments de Tarragona i Reus, l’empresa Reus Tarragona Capital de Negocis i la Xarxa BANC.
El proper Fòrum d’inversió conjunt tindrà lloc a Reus durant el primer semestre de 2015.