Visita a les instal·lacions definitives dels serveis de neteja

Jornada de portes obertes perquè la ciutadania conegui l’empresa adjudicatària, Urbaser

Per . Actualitzat el

La ciutadania de Calafell ha pogut visitar ja les instal·lacions dels serveis de neteja i manteniment de Calafell, ubicats en una nau al Parc Empresarial. Aquesta nau va ser construïda fa un parell d’anys per l’empresa Urbaser, que actualment s’encarrega de la neteja al municipi. L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i el regidor de Medi Ambient, José Antonio Jiménez, acompanyats d’altres regidors del consistori, han assistit també a aquesta jornada de portes obertes.

Els assistents a la jornada han realitzat una visita per les instal·lacions, situades en uns terrenys municipals de més de 800 m2. En aquests terrenys hi ha les oficines, tallers de reparació, tallers de maquinària, vestidors per als treballadors, i magatzem de les 3 àrees del servei:

-Neteja i manteniment de carrers i places, que realitza Urbaser.
-Neteja i manteniment de jardins, que realitza la UTE Ubaser i Ventall.
-Neteja i manteniment de platges, a càrrec d’Urbaser.

La construcció d’aquest espai per part d’Urbaser va ser un dels requisits que l’ajuntament va demanar a l’empresa en el moment de contractar-la, per tal de millorar la gestió del servei, ja que fins al moment els serveis de neteja estaven en un espai provisional.

En el transcurs de la visita, l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, s’ha dirigit als treballadors d’Urbaser per recordar-los «que realitzeu una feina importantíssima, ja que la imatge del que feu és la imatge del municipi».

Jordi Pineda, delegat a Catalunya de l’empresa Urbaser, ha dit a continuació que són conscients «que cal respondre amb qualitat i responsabilitat a l’hora de realitzar aquesta feina». Una feina que no és gens fàcil, atesa la dimensió d’un municipi turístic com Calafell, que a l’estiu hi ha moments que triplica la població i, per tant, també la necessitat de serveis.