«Salven» l’agermanament amb Villars (França)

Per . Actualitzat el

Torredembarra i Villars (França) han commemorat aquest cap de setmana, 25 i 26 d’octubre, el 30 aniversari de l’agermanament d’ambdues poblacions amb un seguit d’actes a la localitat francesa, i amb l’assistència d’una delegació torrenca formada per l’alcalde i els quatre tinents d’alcalde (Enric Grangel, Jordi Solé, Rosa Maria Guasch, Núria Gómez i Eduard Rovira. La trobada ha servit per refer unes relacions institucionals que no passaven pel seu millor moment, i per prendre el compromís de recuperar a Torredembarra la Comissió de l’Agermanament, i potenciar els intercanvis de caràcter cultural i social.

Cal destacar la reunió de treball que van mantenir els alcaldes i regidors d’ambdós consistoris en què es va acordar la redacció d’un document que contindrà les bases de la cooperació entre Torredembarra i Villars, sobretot en els àmbits cultural i social. Per exemple, una de les accions en l’àmbit cultural que ja es van decidir és la difusió dels Premis Vila de Torredembarra a Villars (recordem que hi ha convocatòries de pintura, fotografia, escultura, etc.). El consistori torrenc també es va comprometre a preveure una partida en el pressupost del 2015 per a l’agermanament i a organitzar, entre els mesos de febrer i març, uns actes de commemoració del 30è aniversari.