Desè lliurament dels xecs nadó

Per . Actualitzat el

Ajudar econòmicament les famílies que han tingut un fill o una filla, aquest és el principal objectiu de la iniciativa dels xecs nadó que l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet va impulsar l’any 2012. Des de llavors, ja s’han lliurat 171 d’aquests xecs que tenen un valor de 150 euros cada un i que són bescanviables per productes de puericultura en un conegut centre comercial de Tarragona.

El passat dissabte, l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet va lliurar 16 nous xecs nadó entre els infants nascuts al municipi en l’últim trimestre, és a dir, entre els mesos de juliol, agost i setembre. La de dissabte va ser la desena edició d’aquest acte al qual van assistir l’alcalde de la Pobla, Joan Maria Sardà, i la resta de regidors de l’equip de govern municipal, així com diversos membres de cada una de les famílies a les quals se’ls feia entrega del xec.

Com és habitual, l’acte es va celebrar a la Sala Tarsici Baget de l’Ajuntament de la Pobla i es va iniciar amb un parlament de l’alcalde, el qual va destacar la seva satisfacció en veure aquesta sala plena de gom a gom de famílies. Sardà va aprofitar també per recordar que els infants són una de les tres principals línies de treball del govern local.