15 parades de flors i 47 de castanyes a Tarragona

Per . Actualitzat el

L’any passat, l’Ajuntament de Tarragona va anunciar que vetllarà pel compliment de la legalitat pel que fa a permisos de venda de flors al voltant del Cementiri durant la festa de Tots Sants. En aquest sentit, es controlarà la incorporació de punts de venda irregulars a l’entorn del cementiri. Aquest any s’ha donat permís a un total de 15 parades de flors que tindrà validesa fins al 2 de novembre d’enguany.

D’altra banda, el passat dilluns 27 d’octubre, va començar la tradicional venda de castanyes amb un total de 47 parades autoritzades entre el centre i els barris de la ciutat. Les parades estaran muntades fins al dimarts 4 de novembre. Els llocs d’ubicació s’han adjudicat per rigorós ordre d’admissió i registre de la sol·licitud a l’OMAC. Poden optar a una parada de venda i cocció de castanyes els representats de centres docents i d’educació especial, associacions sense ànim de lucre i entitats de lleure, escoltes, clubs esportius, etc.