CaixaBank, nou soci oficial dels Jocs

L’entitat financera s’incorpora a la categoria més alta de patrocinadors de Tarragona 2017

Per . Actualitzat el

El president de CaixaBank, Isidre Fainé, i l’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Josep Félix Ballesteros, han signat avui un conveni en virtut del qual CaixaBank es converteix en soci oficial dels Jocs, la categoria més alta de patrocini d’aquesta competició. D’aquesta manera, CaixaBank esdevé proveïdor oficial de serveis financers d’aquest esdeveniment esportiu.

El president de CaixaBank, Isidre Fainé, ha afirmat que «amb aquest patrocini, CaixaBank vol mostrar el seu recolzament a un esdeveniment que ha de suposar un fort impuls per a l’economia, la societat i la imatge internacional de Tarragona». Fainé va subratllar el compromís de “la Caixa” amb l’esport, destacant, entre d’altres iniciatives, el suport de l’entitat al Plan ADO (Asociación de Deportes Olímpicos) durant més de vint anys.

Al seu torn, l’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, ha destacat la importància que «una empresa de l’entitat i rellevància de CaixaBank doni suport a un projecte que per a nosaltres va molt més enllà del terreny purament esportiu. Volem traspassar fronteres, posicionar-nos en el mapa internacional com a territori i destinació de turisme esportiu i cultural. Confiem enormement en aquests Jocs i vull agrair a CaixaBank que ens doni la seva confiança per tirar endavant el projecte».

Els Jocs Mediterranis del 2017: una oportunitat única

Amb el conveni signat avui, CaixaBank s’afegeix a la llista de socis oficials, on hi figuren Estrella Damm i Repsol. Aquesta és la categoria de patrocinador més alta, que implica un major compromís amb l’esdeveniment. A banda dels socis oficials, els Jocs també compten amb patrocinadors oficials i col·laboradors. CaixaBank, entitat financera líder al mercat espanyol, té 172 oficines i una plantilla de més de 800 empleats a la província de Tarragona.

Els Jocs Mediterranis se celebraran a Tarragona del 30 de juny al 9 de juliol de 2017. Estudis d’impacte econòmic apunten que els Jocs representaran la creació de 300 llocs de treball directes a les diferents àrees. S’espera que al llarg de l’esdeveniment, Tarragona registri aproximadament 95.000 pernoctacions d’atletes, jutges esportius i turistes, i aculli uns 1.000 periodistes internacionals acreditats, amb una repercussió mediàtica sobre un mínim de 450 milions de persones de 24 països de l’Àrea Mediterrània.

Tarragona 2017 és una oportunitat per a la ciutat i el territori, com també per a Catalunya i l’Estat espanyol. Genera llocs de treball, obté retorn econòmic i social, projecta la notorietat i la marca de la ciutat, aglutina i implica la societat en l’entorn de l’esperit olímpic, facilita relacions i contactes internacionals per a les nostres empreses i les institucions i propicia acords relacionats amb la inversió, la innovació i els patrocinis.