S’incendia un pesquer a tres milles del port de Tarragona

La tripulació ha sufocat les flames amb extintors de diòxid de carboni

Per . Actualitzat el

Salvament Marítim ha remolcat aquest divendres un matí un pesquer que es trobava a la deriva després de patir un incendi a bord, concretament a la sala de màquines, a tres milles del port de Tarragona. L’avís s’ha produït al voltant de tres quarts de set del matí quan Salvament Marítim ha rebut una trucada d’auxili del pesquer Nova Tortosina, que té base al mateix port tarragoní. L’embarcació es trobava a la deriva com a conseqüència de l’incendi, que ha estat sufocat pels tripulants del Nova Tortosina amb extintors de CO2. Immediatament, el Salvamar Diphda s’ha desplaçat fins on es trobava el pesquer per remolcar-lo fins a port, on ha quedat atracat poc abans de dos quarts de nou del matí.

En l’arribada a port, Salvament Marítim ha activat els bombers perquè inspeccionés el pesquer i certificar que el foc ja es trobava del tot extingit.