‘El zoo de vidre’ obre la temporada de tardor

Més de vint espectacles conformen la programació que tancarà el mes de gener

Per . Actualitzat el

A partir de demà i fins el 18 de gener de 2015, els teatres de Tarragona tornen a oferir una nova programació, aquesta vegada la de Tardor, que ja ha arrencat amb força amb les vendes que van iniciar el passat 15 d’octubre. Durant aquest tres mesos passaran pels escenaris de la ciutat obres tan exitoses del panorama teatral català com La partida, Losers o El Zoo de Vidre, però també música clàssica, òpera, el carismàtic Joan Colomo, així com també dansa i màgia. I com ja és tradicional, en aquesta temporada, també hi haurà Els Pastorets i el concert de Cap d’Any a la programació.

Una de les característiques diferencials d’aquesta nova temporada és l’àmplia oferta per al públic infantil. D’una banda, i sota la direcció musical i escènica de Josep Prats i Marc Chornet, respectivament; s’estrena la Cantata Els Amics de Pedra, que reunirà més de 900 cantaires de la ciutat i d’altra banda s’incorpora El més Petit de Tots, en què partcipen nou teatres més de Catalunya, un certamen dedicat al més menuts de la família i que comptarà amb dos espectacles fets especialment per a un públic molt jove: de 0 a 3 anys, Little night i Meu Jardim.

Demà, però, és el torn de El Zoo de Vidre, una obra mestra de Tennessee Williams dirigida en aquesta ocasió per Josep M.Pou que porta a l’escenari la versió catalana d’aquest clàssic del teatre nord-americà a partir de la traducció d’Emili Teixidor i amb un repartiment que treballa, per primera vegada, sota les ordres de Pou; que són Míriam Iscla, interpretant el paper de la mare i un gran Dafnis Balduz. Una reconeguda obra mestra amb multitud de premis i que significa el primer èxit teatral del dramaturg nord-americà, guanyador de dos premis Pulitzer.

Programa de la temporada de tardor del Teatres de Tarragona.