Salou, epicentre del RallyRACC-Catalunya-Costa Daurada

La prova automobilística tindrà lloc del 23 al 26 d’octubre

Per . Actualitzat el

Salou acollirà un any més, el RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, una emblemàtica prova esportiva que enguany compleix 50 anys, 10 dels quals a la Costa Daurada.

El RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España 2014, és un dels esdeveniments esportius i turístics més rellevants de la demarcació de Tarragona, amb un destacat impacte econòmic (les darreres edicions van deixar més de 30 milions d’euros al territori). Com en les anteriors edicions, Salou i PortAventura seran els nuclis de la prova automobilística, que tindrà lloc del 23 al 26 d’octubre. Aquest any la prova arriba al mig segle i per celebrar-ho incorpora importants novetats, entre les quals destaca una cronometrada especial de 50 km: «Escaladei», la més llarga de la seva història.

Ral·li de tapes

Del dijous 16 d’octubre al diumenge 2 de novembre i coincideix amb el pas del Rally-RACC Catalunya Costa Daurada Fins a un total de 37 bars, restaurants, cafeteries i geladeries participen en la tercera edició d’aquesta ruta gastronòmica. Els participants podran degustar les diferents tapes per un preu de 2,5 euros (es poden consultar www.rallydetapessalou.com). els clients realitzaran la ruta i en completar la degustació d’un mínim de 5 tapes diferents amb els corresponents segells, podran participar en el sorteig final de lots de vins i caves, sopars i dinars, una nit d’hotel, material promocional del RallyRACC, etc.
Al finalitzar el Rally de Tapes per Salou es realitzarà un rànquing de les millors degustacions que es farà públic amb el corresponent reconeixement al restaurador que l’hagi ofert. Qui vulgui podrà votar la que consideri la millor tapa a través de la pàgina web de l’esdeveniment o bé al dipositar la butlleta segellada a les corresponents urnes.

Un ruta adaptada als més petits…

L’Ajuntament i la direcció tècnica de l’esdeveniment han posat en marxa a més, per segon any consecutiu, el Mini Rally, una ruta paral·lela per a nens en què els establiments participants també tenen l’opció d’oferir una degustació adaptada als paladars dels més petits de la casa.
En el desplegable del Rally de Tapes per Salou es poden consultar quins establiments hi participen i la tapa que ofereixen adaptada als infants. Aquesta tapa se servirà amb una consumició no alcohòlica per 2,50€.

…i a les mascotes

Enguany, com a novetat, s’incorporen dues tapes per a gossos, d’una perruqueria canina i d’una botiga de menjar i complements per a aquestes mascotes. Aquestes degustacions per a mascotes tindran un cost de 2 euros cada una.