Embolic a l’oci nocturn de la Rambla Vella

El Tòtem Cafè acusa el Highland de llogar el pis de dalt per denunciar-lo

Per . Actualitzat el

Les relacions entre els dos pubs de la Rambla Vella sembla que han arribat a un punt de no-retorn. Tot i que alguns clients ja eren coneixedors de les discrepàncies existents entre els dos locals, ara les acusacions han anat més lluny. La direcció del Tòtem Cafè ha fet públic un comunicat en qual assenyala un exdirectiu del Highland i l’acusa de denunciar-los amb «mala fe».

Es tracta, segons el comunicat, de Carlos Araújo Loperena. La direcció del local que fa cantonada amb el carrer Portalet l’acusa d’haver llogat el primer pis de l’edifici per tal de poder denunciar el pub per soroll. Un habitatge que, segons ha pogut saber notíciestgn, els seus anteriors inquilins van abandonar quan el Tòtem Cafè va començar la seva activitat.

El document emès pels propietaris del Tòtem Cafè denuncia que Araújo «no ha viscut mai allí» i que «no permet que entrin a casa seva per fer les sonometries», un fet que els ha provocat que hagin «d’actuar a cegues» a l’hora de fer qualsevol millora. Creuen que Araújo «defensa uns altres interessos diferents dels d’un veí» i avancen que ja han fet arribar tota aquesta informació al jutjat.

Davant d’aquests fets, la direcció de Tòtem ha demanat que s’agilitzin «les eines legals que existeixin per reconèixer aquests fets, tenir manera de deturar-los i deixar-nos treballar amb normalitat, que en definitiva és l’única cosa que sol·licitem».