La dona i la pobresa centren una mostra

Per . Actualitzat el

El Patronat Municipal de Roda de Berà acollirà l’exposició: El món en femení, organitzat per l’ONG Mans Unides, amb la col·laboració de l’Ajuntament Roda de Berà i de la Biblioteca Municipal. Es pot visitar de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. És una exposició que va dirigida a públic de totes les edats i mostra a partir d’il·lustracions el treball realitzat per Mans Unides en els camps de l’educació, la sanitat, el treball i les formes de violència contra la dona. L’exposició dóna visibilitat a totes aquelles dones que treballen cada dia per sortir de l’espiral de la pobresa. El dia 24, a més, tindrà lloc a la Biblioteca Municipal, a partir de les 18 hores, la xerrada «La feminització de la pobresa», a càrrec de Maribel Bartolomé i Maria Recasens, de l’ONG Mans Unides.