El Vendrell i Andorra la Vella signen un conveni de col·laboració de promoció turística

Enguany s’allargarà fins al 2 de novembre

Per . Actualitzat el

En el marc de la Fira de Santa Teresa, el passat divendres 10 d’octubre, a l’estand de l’Ajuntament del Vendrell, l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, i el cònsol menor i conseller de Promoció Econòmica d’Andorra la Vella, Jordi Ramon Minguillón, van signar un conveni de col·laboració per a la promoció turística mitjançant un intercanvi de presència en les respectives fires.

A la passada Fira del Vendrell, Andorra la Vella va disposar d’un espai per poder promocionar-se com a destinació turística. Ara, el cap de setmana del 25 i 26 d’octubre, el Vendrell disposarà d’un espai a la Fira d’Andorra la Vella per poder promocionar-se i captar el turisme andorrà.
Jordi Ramon Minguillón va destacar que «es tracta d’un conveni molt important i esperem que sigui l’inici d’una relació que ens porti a fer més coses en comú». En aquest sentit, Martí Carnicer va explicar que «estem reprenent un camí que anys enrere ja havíem fet i ara intentarem aprofundir-hi».