Dos regidors del PP de Tarragona insulten l’ANC a les xarxes socials

Mariano Herráiz compara l’entitat independentista amb l’Ebola i Judith Heras els tracta de «paràsits», «amariconats» i «idiotitzats»

Per . Actualitzat el

Els fets es van iniciar el divendres a la nit quan la regidora del Partit Popular a l’Ajuntament de Tarragona Judith Heras va voler impedir que s’enganxessin cintes grogues al Balcó del Mediterrani i a altres monuments de la ciutat. Diversos mitjans digitals de la ciutat s’han fet ressò d’aquest succés i expliquen que la regidora popular es va esbatussar amb voluntaris de l’ANC que estaven enganxant, amb el corresponent permís municipal, els elements decoratius.

L’enuig amb els ciutadans que participaven de la campanya #unpaísgroc no es va acabar aquí i tots els tarragonins hem pogut ser testimonis de la reacció d’una de les nostres representants gràcies a les xarxes socials. Heras va penjar a Facebook fotografies de l’acció promoguda per l’ANC amb el següent comentari: «El vandalisme de l’ANC a Tarragona… l’únic que tinc clar és que si governés el PP a la ciutat a aquests idiotitzats ni els passaria pel cap, els que en tenen, de gosar embrutar el que és patrimoni de tots».

Més endavant es va establir un diàleg públic amb altres persones i la mateixa regidora va afirmar que l’ANC: «són paràsits». Continua escrivint: «Ridiculesa de llacets grocs, estan amariconats». Tot seguit entra en escena un segon regidor del PP a l’Ajuntament de Tarragona: «Infecten tot el que toquen. Prefereixo l’Ebola», comenta Mariano Herráiz referint-se a l’ANC.

A hores d’ara la majoria d’aquests comentaris ja han estat esborrats pels mateixos regidors després que el diari digital El Circ de Tarragona se’n fes ressò aquest dissabte. Fins i tot, Herráiz ha emès un comunicat disculpant-se: «En cap moment la meva intenció era frivolitzar amb una malaltia com l’Ebola i menys atribuir-la a cap persona. Va ser com a conseqüència d’una “escalfada” en una conversa privada».

L’ANC té permís de l’Ajuntament per tenir engalanades de groc amb el lema #Paisgroc les parts pactades fins a aquest dimecres 22 d’octubre. Així ho ha explicat el coordinador de l’ANC Tarragona, Albert Cortés, que, en declaracions al rotatiu digital esmentat recorda que «aquestes persones representen tant els que els voten com els que no. Són càrrecs públics i entre tots els paguem el sou».