Què em poso avui?

Consells de moda per aquesta temporada

Per . Actualitzat el

La moda, com la matèria, es transforma. Es reinventa en cada temporada i innova en colors, teixits i dissenys. Vols saber què es porta aquesta tardor? Quines seran les peces imprescindibles per a l’hivern? Aquí et donem les claus per anar a l’última.

Començant per dalt, al teu penjador no hi pot faltar un barret. Aposta per un de color bàsic (camel, gris o negre) que puguis combinar fàcilment. Si no n’has portat mai, et recomanem els d’ala curta.

Pel que fa als abrics, es porten els de tall masculí i llargs fins als turmells, però sense oblidar-nos dels pràctics 3/4 entallats que ressalten la cintura o del veritable must have d’aquesta temporada: el ponxo.

Si el teu estil és més modern, aposta per una jaqueta biker de pell. Neus Montcusí, responsable de la botiga Madonna, destaca la importància de la pell en aquesta temporada. Ja sigui en leggings o en jaquetes, sola o combinada amb altres teixits, la pell i també el pèl són una de les tendències més fortes per aquesta tardor/hivern. Així, al teu armari no hi poden faltar les parques amb caputxa de pèl, els pantalons skinny de pell, els jerseis amb estampat animal print. Tampoc hi poden faltar els vestits jaqueta, que enguany tornen.

Aquests mesos, segons ens explica la Neus, veurem una combinació infinita de teixits que uniran des del xarol amb el tweet a la pell amb els jeans. Sumes extremades que donaran un toc innovador a armilles, jaquetes o jerseis.També destaca el neoprè, que surt de l’aigua per establir-se al carrer, i és que aquest teixit irromp amb força aquesta temporada.

Però no només s’innova en els teixits, els colors que es porten aquesta temporada són: granat, verd, blau i rosa i també els ja clàssics gris i negre i les tonalitats de marró.

Als peus, posa’t uns botins, lliga’t els cordons d’uns oxfords d’estil masculí o apuja’t la canya de les botes, que aquest hivern es porten ben altes. I si plou, posa’t les botes d’aigua.

Per acabar, a l’hora de sortir de casa no oblidis abrigar-te amb un coll ben ample o una bufanda estampada de quadres. I no oblidis agafar els guants per protegir-te les mans.