Les Jornades Gastronòmiques arriben a la sisena edició

Enguany s’allargaran fins al 2 de novembre

Per . Actualitzat el

Altafulla ha presentat recentment les VI Jornades Gastronòmiques que aquest any s’allargaran fins al 2 de novembre, una setmana abans del que era habitual.

L’acte de presentació va estar presidit pel regidor de Comerç i Consum, Pere Gomés, juntament amb els restauradors de la vila. El regidor va destacar, entre altres coses, la intimitat de l’entorn gastronòmic d’Altafulla. «No tenim la fama d’altres contrades, però en cinquanta quilòmetres a la rodona hem esdevingut un model de com administrar els nostres patrimonis» afirmava Pere Gomés. «Una platja paradigmàtica i una oferta lúdica familiar que es complementa a la perfecció amb la bona feina dels nostres restauradors» va afegir Gomés.

L’acte va finalitzar amb una degustació de tastets dels diferents restaurants participants i dels vins del Celler Mas Vicens. Enguany en són deu: Voramar, Park, Club Marítim, Costa Dorada, Yola, Oreneta, El Pozo, Amatista, Bruixes de Burriac i Tapacadabra. Durant l’acte es va destacar at la trajectòria consolidada i les noves propostes gastronòmiques i la incorporació de nous establiments. Les cartes, segons el regidor, presentaran «el millor de cada casa».

Aquesta sisena edició presenta diverses novetats. La més destacada és que les jornades s’allarguen una setmana i duraran fins al pròxim 2 de novembre. Aquest any la Denominació d’Origen (DO) Tarragona no hi ha pogut participar per problemes pressupostaris i seran els mateixos establiments els que proposin els seus propis maridatges.