El Nàstic acaba l’any amb derrota

El Hércules va vèncer per 0 a 2 al Nou Estadi

Per . Actualitzat el

L’equip volia acomiadar l’any amb victòria i donar la segona alegria consecutiva a l’afició després de classificar-se per la següent ronda de Copa del Rey el passat dijous davant la UE Olot.
L’inici del partit ha estat per al Nàstic. Amb una intensitat i joc ràpid en busca del primer gol del partit. Els de Toni Seligrat tancaven als alacantins prop de la seva àrea i mitjançant jugades d’estratègia, molt ben executades, s’han pogut avançar en diferents ocasions. Pereira ha tingut la més clara però s’ha trobat amb una bona intervenció del meta Falcón. I el mateix davanter gallec s’ha trobat amb les cames del defensa Quintero, quan la pilota s’enfilava al fons de la xarxa. Després dels 35 minuts de joc, i en quatre ocasions favorables per als locals, una jugada aïllada ha acabat amb el gol de l’Hércules CF. Borja ha rematat sol al segon pal, donant un cop dur a l’equip i els nastiquers que estaven a les grades del Nou Estadi. Abans del descans, els visitants han gaudit de dues noves ocasions de gol; en una ha respost Bernabé, i en la segona no han estat capaços de connectar la rematada final.
En la represa, el Nàstic ho ha seguit intentant, tot i que amb el resultat advers i un conjunt alacantí fort defensivament i contundent en les pilotes centrades a la seva àrea. Les interrupcions en el joc han estat constants i ha estat complicat establir un ritme que pogués fer créixer l’equip sobre el terreny de joc. Aquestes interrupcions esdevenien en accions d’estratègia favorables als tarragonins, però totes elles no trobaven un remat clar a porteria, tot i haver fins a quatre davanters a l’equip, amb l’entrada d’Amang i posteriorment Gerard Oliva. Bernabé també ha intervingut en una triple rematada que encara donava esperança a l’equip en les acaballes i Goldar s’ha topat amb un gran Falcón en una rematada de cap. Ja en els 7 minuts de temps extra, una jugada de contraatac ha servit de sentència del duel dels valencians amb el gol de Rulo.
Els grana tornaran després del Nadal per iniciar la preparació del proper duel de competició, el que els enfrontarà a l’Orihuela en la jornada 19 del campionat, encara amb dia i hora per confirmar.
Alineacions
Nàstic: Bernabé, Pol V, Bonilla, Goldar, Viti, J. Rodríguez, J. Márquez (Gerard Oliva, 71’), R. Brugué, J. Pereira (Lolo Plá, 79’), Pedro, Pol B (Amang, 56’).
Hércules CF: Falcón, Felipe, Nani, Fran Miranda, Diego Benito (Torres, 73’), Carlos Martínez (Alfaro, 78’), Yeray, Moha, Teo, Álvaro, Borja (Rulo, 90+3’).
Gols
0-1, Borja (37′); 0-2, Rulo (90+6’)
Observacions
Partit de la jornada 18 del grup III de la Segona Divisió B disputat al Nou Estadi. Partit arbitrat per Jose Antonio Fernández Rodríguez (Col·legi gallec). Jornada on s’han recollit pilotes per Creu Roja Joventut dintre de la campanya Cap Nen Sense Joguina.