El Nàstic participa en la presentació de la 3a temporada de LaLiga Genuine Santander

Los capitanes grana, Rubén y Álvaro, lo han hecho como representantes de los 36 clubes de la competición

Per . Actualitzat el

“LaLiga donde todos ganamos” és el lema de la competició 2019-2020 que arrencarà la setmana vinent a la Fase Tarragona. Els dies 15, 16 i 17 de novembre, el Nou Estadi rebrà als 36 equips participants. Per segon any consecutiu, el Nàstic Genuine serà l’equip amfitrió en la fase inicial de LaLiga Genuine Santander.

Avui, a la seu del Banco Santander a Madrid, s’han donat a conèixer tots els detalls de la present edició amb la presència i participació activa dels capitans del Genuine grana, Rubén Almazán i Álvaro Cano. Els dos, amb qualitat de representants dels equips participants en aquesta lliga tan especial, han estat els encarregats d’explicar la tercera edició juntament al president de LaLiga, Javier Tebas; el CEO de Banco Santander España, Rami Aboukhaur; i l’ambaixador de la competició i exseleccionador nacional, Vicente Del Bosque. Després dels parlaments, Rubén i Álvaro han fet entrega d’una samarreta del Nàstic personalitzada a tots tres.

El curs esportiu 2019-2020 es dividirà en 4 fases i 6 seus. A banda de l’estrena a Tarragona, els altres amfitrions seran l’Athletic Club que organitzarà la fase final (29-31 maig), el Sevilla FC (31 gener al 2 de febrer), el Real Betis (28 febrer a l’1 de març), la UD Las Palmas (27-29 març) i l’Sporting de Gijón (24-26 abril). Els equips debutants aquesta temporada són el Real Betis, el Cádiz CF, el CD Tenerife, l’Elche CF, el Granada CF i el Getafe CF.

En aquest acte també s’ha desplaçat representació institucional del Gimnàstic de Tarragona i de la resta dels 35 equips participants. Al finalitzar l’acte, tots els equips participants han pujat a l’escenari per ballar la haka oficial de LaLiga Genuine Santander, una ball molt especial que es repetirà la setmana vinent a Tarragona.