El Nàstic punxa a Lleida

Els granes han perdut el seu primer partit a domicili en el que va de temporada

Per . Actualitzat el

Després de 4 de 6 punts possible a domicili, els grana es presentaven al Camp d’Esports amb la intenció d’incrementar la ratxa positiva en aquest primer tram de competició 2019-2020.

L’inici del duel ha estat lluitat i disputat a la zona central del terreny de joc, amb un lleuger avantatge local en el control del partit i també en pilotes a l’espai per aconseguir inaugurar el marcador. Bernabé ha fet la primera intervenció meritòria en el minut 21, quan ha tapat un mà a mà i ha atrapat l’esfèric. Cinc minuts després ha estat Xemi qui rematava des de l’interior de l’àrea i la pilota es perdia per sobre el travesser. I en el minut 28 ha arribat el gol dels blaus. Xemi, en acció individual iniciada a la frontal de l’àrea, amb un bon xut ha posat l’esfèric a l’escaire grana. El Nàstic ho ha intentat a pilota aturada en el minut 33, mitjançant Bonilla, en una centrada que no ha trobat rematador per molt poc en el segon pal. I la darrera ocasió del primer temps també ha estat per als de la Terra Ferma. Ha estat en el minut 41 i Bernabé, molt atent, ha refusat. Amb el resultat d’1-0 s’ha arribat al descans.

A la segona meitat, els de Xavi Bartolo han estat els dominadors des del primer instant. Buscant l’empat amb insistència després de ràpides jugades associatives per banda i a la frontal de l’àrea. La primera rematada amb perill ha arribat en el minut 59, quan Javi Bonilla ha topat amb el travesser en un potent xut a pilota aturada. Després de continues interrupcions i canvis en tots dos conjunts, nova pilota al pal dels grana en el minut 76. Pedro Martín ha rematat de meravella la centrada de Bonilla i després d’estavellar-se la pilota a la base del pal, la defensa ha refusat. Dos minuts després el meta Pau Torres s’anticipava a Juan Rodríguez, que esperava al segon pal per rematar a gol el servei de cantonada. I ja en el tram final de partit, amb els grana bolcats a les immediacions de l’àrea rival, els locals buscaven sentenciar en jugades de contraatac. Álex Felip ho ha intentat al 84′ amb Bernabé atrapant amb seguretat. Tot i la insistència grana, les arribades no han tingut el premi de l’empat; evitant sumar en el desplaçament a Lleida.

El Nàstic tornarà a tenir l’opció de sumar la primera victòria com a local en l’enfrontament de la jornada 7 davant el CD Castellón, partit que es disputarà el diumenge 6 d’octubre a partir de les 12 hores al Nou Estadi.

Alineacions
Lleida Esportiu: Pau Torres, José Ruiz, Joan Oriol, Trilles, Marc (Álex Felip, 57′), Eder, Xemi (Simic, 79), César, Abel (Liberto, 67′), Adri León, Joanet.

Nàstic: Bernabé, Bonilla, Goldar, J. Rodríguez, D. Petcoff, R. Brugué, Perone, Pedro, Pol B (Habran Jr, 73′), Albarrán (Pol V, 67′), O. Sanz (Lolo Pla, 56′).

Gols
1-0, Xemi (28′).

Observacions
Partit de la jornada 6 del grup III de la Segona Divisió B disputat al Camp d’Esports de Lleida. Partit arbitrat per Iván Caparrós Hernández (Col·legi valencià).