Arriba la primera victòria de la temporada

Els granes s’enduen els tres punts del camp de l’Ebro CD amb dos gols de Pedro

Per . Actualitzat el

Els homes de Xavi Bartolo han viatjat a Saragossa en busca de la primera victòria de la temporada. Acompanyats de més de mig centenar de nastiquers, que han volgut donar suport a l’equip, l’equip ha plantejat un partit molt seriós i lluitat que ha tingut el premi dels tres punts.

Els minuts inicials han estat igualats i la primera arribada ha sorgit de les botes de R. Brugué, en un xut al minut 8 que ha sortit alt. Els locals ho han intentat pocs minuts després en una centrada-xut que no ha trobat rematador. Després d’aquestes dues aproximacions, s’han vist dos equips lluitant per la posessió i el control del partit. Bernabé ha aparegut en el minut 26 per evitar el gol del conjunt aragonès, mentre que el meta Loscos ha evitat el gol d’Albarrán amb la punta de la bota a la mitja hora de joc. Tres minuts després, la defensa local ha evitat que la pilota arribés a peus de Pedro Martín per marcar a plaer el primer gol del partit. I el meta grana ha realitzat una segona aturada de mèrit en el minut 36. La mitja part ha arribat després d’una nova aproximació del Nàstic, en jugada d’estratègia, que ha finalitzat Juan Rodríguez des de l’interior de la petita sense trobar porteria per molt poc.

En l’inici de la segona meitat s’han tornat a veure dos equips amb criteri i ben organitzats defensivament, fins que Pedro Martín ha inaugurat el marcador en una jugada ràpida amb Pol Ballesteros, que ha assistit per al malagueny i aquest ha marcat a plaer en el minut 58. Després dels canvis i diferents interrupcions en el transcurs del joc per part dels dos equips, ha arribat el segon gol grana i el segon gol de Pedro. Ha estat en el 70′ quan Pol Valentín ha recuperat la pilota a zona de mitjos i amb l’exterior ha posat la pilota per a la carrera de Pedro, que amb la calma d’un golejador, ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Després del segon gol grana, els de Xavi Bartolo s’han defensat amb solidesa impedint ocasions de gol del CD Ebro i esperant jugades de contraatac per sentenciar l’enfrontament. Finalment, els dos gols de Pedro han donat els primers tres punts de la temporada.

El Nàstic tornarà a tenir l’opció d’estrenar el caseller de victòries al Nou Estadi en l’enfrontament de la jornada 5 davant la UE Cornellà, duel que es disputarà el diumenge 22 de setembre a partir de les 12 hores.

Alineacions
CD Ebro: Loscos, Barreda (Adri Carrasco, 71′), Espín, Aguza, Lolo Garrido, Fran García, Jesús Rubio, Juampa Barros (Abel Moreno, 71′), Palomares, Emaná, Liam Ayad.
Nàstic: Bernabé, Pol V (Lolo Plá, 89′), Goldar, Viti, J. Rodríguez, D. Petcoff, R. Brugué, Perone, Pedro (Habran Jr, 85′), Pol B (Ferran G.P, 79′), Albarrán.

Gols
0-1, Pedro (58′); 0-2, Pedro (70′).

Observacions
Partit de la jornada 4 del grup III de la Segona Divisió B disputat a l’Estadi Pedro Sancho de Saragossa. Partit arbitrat per Fernando Román Román (Col·legi de Castella i Lleó)