Mägo de Oz, cap de cartell del concert de Santa Tecla a l’Anella Mediterrània

El gran concert gratuït serà el dissabte 14 de setembre i compartiran escenari amb la banda Debler

Per . Actualitzat el

El gran concert gratuït de Santa Tecla a l’Anella Mediterrània tindrà com a protagonista la reconeguda banda de folk metal Mägo de Oz que presentarà el seu darrer treball ‘Ira Dei’. La cita serà el dissabte 14 de setembre a les 22:30h i el cartell es completarà amb la jove banda de metal simfònic Debler.

 

Per segon any, l’Anella Mediterrània esdevindrà l’escenari del gran concert popular i gratuït de les festes. En aquesta ocasió, el rock pujarà als escenaris amb dues bandes que estan de gira amb gran èxit de públic presentant els seus darrers treballs. Els encarregats d’encetar la nit, seran Debler una banda madrilenya que amb el seu treball ‘Somnia’ inspirat en el film ‘Sweeney Todd’ de Tim Burton s’han fet un lloc a les principals llistes de vendes de l’estat. A continuació, Mägo de Oz, un grup consagrat com una de les millors bandes del heavy metal a l’estat espanyol, presentarà ‘Ira Dei’ el seu 13è treball que ha estat número 1 en vendes a Mèxic.

 

Per facilitar l’accés al concert es posaran en marxa serveis de transport públic especial i s’habilitaran el màxim possible de places d’aparcament al voltant de l’Anella Mediterrània.