La coral britànica Southend Choir ofereix tres concerts a Tarragona

Serà aquest dissabte de les 11 a les 13 hores en diferents indrets de la ciutat

Per . Actualitzat el

Aquest dissabte 27 de juliol la ciutat de Tarragona acollirà tres concerts de la coral mixta britànica Southend Choir, dins de la seva gira d’estiu a Catalunya i dins del projecte Músics al Carrer, organitzat per la Conselleria de Cultura.

Les actuacions seran a les 11 h a la plaça de les Cols, a les 12 h a la plaça de la Font i a les 13 h a la Rambla Nova.

La coral està formada per 30 cantaires de diverses edats que han actuat a diversos escenaris d’Anglaterra i també en les seves gires d’estiu per tota Europa, Estats Units, Austràlia, Singapur o Hong Kong.

El Southend Boys’ Choir es va formar el 1970 i és una de les formacions corals més conegudes del Regne Unit. La coral femenina de la coral és va formar l’any 1988 i ha aconseguit semblant reconeixement.

El cor està format per nens i nenes de 8 anys d’edat en endavant de la localitat de Southend i les àrees circumdants, que realitzen una audició per als seus llocs en el cor. El cor ha actuat amb importants orquestres, com RPO, LSO, Philharmonia, City of London Sinfonia, BBC SO, i ha realitzat molts enregistraments molt aclamades. El cor ha cantat sota alguns dels millors directors del món, com Abbado, Muti, Mehta, Sinopoli, Tilson Thomas, Rostropovitch, Sir David Willcocks, Sir Colin Davis i Richard Hickox.