L’Ajuntament d’Altafulla mantindrà la polivalència del casal municipal La Violeta

Per . Actualitzat el

El nou equip de govern de l’Ajuntament d’Altafulla mantindrà la polivalència del casal municipal La Violeta, tal i com s’ha gaudit històricament. Ho ha anunciat aquest matí en una visita d’obres que han dut a terme els coalcaldes d’Altafulla, Jordi Molinera i Alba Muntadas, amb tècnics municipals, responsables de l’empresa constructora i l’arquitecte responsable del projecte executiu.

 

En aquest sentit, la coalcaldessa Alba Muntadas ha avançat que el nou equip de govern de l’Ajuntament d’Altafulla ha anul·lat la comanda de les butaques que havien d’instal·lar-se de manera fixa a la platea, al mateix temps que ha encarregat un estudi per analitzar quin tipus de seients mòbils serien els més adequats.

 

La coalcaldessa Alba Muntadas també ha volgut deixar clar que els treballs continuaran tal i com s’havien previst fins ara, i que a partir d’ara s’obre aquesta fase d’estudi i anàlisi dels tècnics municipals, empresa constructora i arquitecte del projecte executiu perquè s’avaluï la metodologia mòbil més idònia per disposar els seients de manera que permeti la polivalència de la sala.