Dow, Nàstic, RCD Espanyol, Aquopolis, Black Boys Music Show i PortAventura col·laboren en la festa de fi de curs de l’Escola Estela

Alumnes, pares, familiars i professionals del centre participen plegats en la trobada anual per donar la benvinguda a les vacances d’estiu

Per . Actualitzat el

Un any més, la festa de fi de curs de l’Escola Estela de la Fundació Estela per a la Discapacitat ha estat tot un èxit. Alumnes, pares, familiars i professionals del centre es van aplegar dissabte dia 1 de juny a l’escola en la Festa de Famílies per acomiadar el curs 2018/19 i, una vegada més, la jornada va comptar amb la col·laboració desinteressades d’entitats i empreses de prestigi com ara PortAventura, Aquopolis, Dow Chemical, Nàstic de Tarragona i el RCD Espanyol, que van aportar regals i entrades per a sortejar entre els assistents. La Festa de Famílies 2019 ha comptat amb la participació de l’AMPA del centre, que es va encarregar de la gestió del bar i d’organitzar activitats de tota mena (tallers de maquillatge i tatuatges, màscares i barrets, contes, etc) per al gaudi de tots els nens i nenes i les seves famílies. Al matí, l’Associació de Pares i Mares de l’Escola Estela també va organitzar una sessió de zumba al pati del col·legi. Per tercer any consecutiu l’amenització musical va anar a càrrec de la companyia Black Boys Music Show i el seu professional DJ Javi.

La Festa de Famílies es un acte tradicional molt arrelat a l’Escola Estela, centre gestionat per la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla. La jornada és una gran oportunitat perquè els alumnes puguin ensenyar el centre als seus familiars i alhora permet la trobada dels familiars i l’equip de professionals que durant tot el curs s’encarreguen d’acompanyar i de la formació de les diferents aules i grups que integren l’escola.

Sandra Valls, directora de l’Escola Estela, ha valorat com a molt positiva l’experiència i ha volgut agrair especialment «la gran implicació de l’AMPA del centre, ja que ha fet possible la celebració de diversos tallers i s’han encarregat de donar un record, una tassa commemorativa, a tots els alumnes».