Aitor Pombo, guanyador del concurs d’imatge de les festes de Sant Magí 2019

Per . Actualitzat el

Les festes de Sant Magí 2019 ja tenen imatge gràfica. Enguany, la Revetlla Remullada, una combinació d’aigua i música amb més de 20 anys de trajectòria dins el programa de Sant Magí, protagonitza el cartell. Tots els treballs que han participat en el concurs havien de tenir aquest leitmotiv i la imatge guanyadora ha estat aquesta del dissenyador tarragoní Aitor Pombo. Nascut a Tarragona, Pombo va estudiar Belles Arts a Barcelona i en l’actualitat treballa com a dissenyador i fotògraf. La seves inquietuds són diverses però sempre giren al voltant de les arts i la comunicació visual.

La proposta guanyadora va resultar seleccionada d’entre les 15 presentades en la convocatòria del concurs d’imatge gràfica de Sant Magí. Està inspirada en el càntir de Sant Magí, un dels elements de la Revetlla Remullada. Aquest és representat com si estigués trencat i deixés caure la pròpia aigua de la Remullada. A la vegada es formula una imatge poètica d’un paraigües que en comptes de protegir-nos de l’aigua fa tot el contrari, ens mulla tal com fan els 4 elements de la Revetlla Remullada. “Per fer aquest cartell em vaig inspirar en el musical Singin’ in the Rain per l’alegria que desprèn la cançó alhora que balles i cantes sota la pluja tal com fem tots els assistents a aquest acte la nit del 18 d’agost a la plaça del Rei” ha explicat l’autor del cartell.

Aitor Pombo ha estat l’artista premiat en la tercera edició del concurs de cartells de Sant Magí. L’Ajuntament de Tarragona va impulsar per primera vegada el certament al 2017, amb l’objectiu de fer la festa més participativa i aconseguir una imatge sorgida d’una perspectiva purament popular.