Es presenta el conte infantil inspirat en el ‘Bon dia’ dels Pets

Per . Actualitzat el

Dintre dels actes del cicle “Fes Cultura, Fes Salut”, aquest dilluns 6 de maig s’ha presentat a la Biblioteca Municipal de Constantí el conte infantil inspirat en la cançó “Bon dia” d’Els Pets. L’activitat va consistir en una sessió de contacontes i un taller, i va comptar amb la participació de Marta Montañá, il·lustradora del conte, Núria Puyuelo i Laia Figueras, responsables de l’Editorial Nanit, i la presència del músic constantinenc i component dels Pets, Joan Reig.

El “Bon dia” dels Pets s’ha convertit en el primer dels contes que ha publicat l’editorial barcelonina Nanit. Es tracta d’una editorial que tot just acaba de néixer i que s’especialitza en adaptar cançons de grups catalans en contes. L’editorial Nanit aposta per la música catalana i els il·lustradors del territori i la idea és publicar sis llibres a l’any, tots de grups actuals coneguts. També es comprometen, així mateix, un cop cobertes despeses, a donar l’1% dels beneficis de cada publicació a una ONG diferent que treballi pels drets dels menors

En aquest conte dedicat al “Bon dia”, els dibuixos reprodueixen alguns elements típics de Constantí com El Casino així com també l’Església, en el que «és un petit homenatge al poble». I tampoc falta la picada d’ullet als components d’Els Pets, Lluís Gavaldà, Joan Reig i Falin Càceres. Els llibres es completen amb propostes didàctiques «perquè els petits tornin a obrir el conte i busquin entre les seves pàgines».