HITS, el darrer espectacle del Tricicle, arriba al Palau Firal

Per . Actualitzat el

Un espectacle amb el millor, del millor, del millor del Tricicle. Els propers dies 20 i 21 de setembre, a les 21h, Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans ens oferiran cent minuts de trepidant espectacle.  Dotze esquetxos amb una traca final de curtíssims gags que desencadenaran al públic en un seguit de rialles imparables.

Les entrades ja estan a la venda online a partir de 30€ (despeses de gestió no incloses). L’enllaç a la venda d’entrades el podeu trobar a la pàgina web del Palau de Congressos de Tarragona (www.palautarragona.com).

Aquest és la gran oportunitat de gaudir de l’excepcional talent d’aquest trio de còmics a la ciutat de Tarragona coincidint amb les festes de Santa Tecla. Una dosi concentrada d’humor que ajudarà a la millora, si més no temporal, de l’estat d’ànim dels assistents.

HITS, el darrer espectacle del Tricicle és acrònim d’incomptables propostes com per exemple Humor Intel·ligent Trepidant i Sorprenent o Humans Immortals Teatralitzant Situacions, entre moltes altres propostes. Un espectacle que també serveix per a commemorar l’aniversari de la formació, que aquest proper novembre arribarà als 40 anys de vida.