El Nàstic cau a casa del Rayo Majadahonda

Per . Actualitzat el

El Nàstic no ha pogut treure res positiu de la seva visita al Cerro del Espino davant un CF Rayo Majadahonda que ha marcat el gol de la victòria a la primera part. El conjunt d’Enrique Martín queda amb 17 punts a la classificació i en dues setmanes visita el camp del RC Deportivo.

Després d’uns primers minuts sense ocasions, el CF Rayo ha tingut el primer xut a porteria en el minut 9, però Benito ha rematat desviat sobre la porteria del Nàstic i cinc minuts després, Luso de xilena ha fet l’1 a 0. Per al conjunt grana Fali s’ha convertit en protagonista, ja que ha tingut dues ocasions de gol: una amb el cap i l’altra amb un xut llunyà que no ha pogut materialitzar i, a més, ha evitat el 2 a 0 a favor del conjunt madrileny en una bona acció defensiva. En el 44, Abraham ha tingut la darrera ocasió de la primera part amb un xut que ha marxat fregant el travesser.

A la segona part cap dels dos equips ha tingut presència clara sobre la porteria rival. En el minut 25, Manu del Moral ha pogut sentenciar el partit però una jugada individual ha acabat amb una rematada fora, mentre el Nàstic ha tingut només una acció de perill que l’assistent ha invalidat per fora de joc.

El Nàstic no tornarà a jugar fins d’aquí a 15 dies contra el RC Deportivo. Serà dissabte 16 de febrer (16 hores) en partit corresponent a la jornada 26 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
CF Rayo Majadahonda: Basilio, Benito, Óscar, Verza (Verdés, 90’+1), E. Galán, Rafa, Iza C., Manu (Héctor, 78′), Aitor, Luso, Varela.
Nàstic: Bernabé, Fali, Barrada (Palanca, 56′), Sadik (Cotán, 74′), Pipa, Imanol G., Mikel, Noguera, Abraham (R. Brugué, 73′), L. Suárez, Salva.

Gols
1-0, Luso (14′).

Àrbitre
Iñaki Vicandi Garrido (col·legi basc).

Targetes
Grogues a Fali (20′), Pipa (22′), Óscar (50′), Cotán (85′), Luso (87′) i Iza C. (89′).
Vermella per doble groga a Fali (72′).

Camp
Cerro del Espino. 3.054 espectadors. Partit corresponent a la jornada 24 de LaLiga 1|2|3.