Cruset ja és oficialment president del Port

Substitueix a Josep Andreu en el càrrec

Per . Actualitzat el

Aquest divendres, 23 de novembre, el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) ha publicat el nomenament de Josep M. Cruset Domènech com a president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, a proposta del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, segons Decret 250/2018, de 20 de novembre, de la Generalitat de Catalunya. Amb aquesta publicació Josep M. Cruset pren oficialment el relleu de Josep Andreu al capdavant del Port de Tarragona.

 

 

Josep M. Cruset Domènech

 

Nascut a Riudoms el març de 1975. És llicenciat en Enginyeria Química a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili (ETSEQ), de la qual és membre del Consell Assessor. Posteriorment obté un MBA per la Universitat Rovira i Virgili.

 

S’especialitza en Gestió de Processos i de Qualitat, i esdevé tècnic de qualitat a la Diputació de Tarragona, d’on és funcionari actualment en excedència. També col·labora amb l’empresa familiar d’agricultura i avicultura.

 

Ha estat alcalde de Riudoms des del 2007 fins a l’actualitat i entre els anys 2003 i 2007 havia estat regidor de l’Ajuntament i conseller comarcal del Baix Camp entre el 2007 i el 2009.

 

Des del 2009 ha estat diputat a la Diputació de Tarragona i des del 2011 vicepresident i responsable del Servei d’Assistència al Municipi.

 

Va ser membre del Comitè de Valoració del Pla Unificat d’Obres i Serveis de Catalunya en el període 2013 – 2016 i membre del Grup Impulsor de la Càtedra Universitat i Regió del Coneixement de la Universitat Rovira i Virgili.