El Nàstic s’enfonsa

Els granes perden contra el Màlaga i són cuers

Per . Actualitzat el

Derrota del Nàstic al camp del Málaga CF en un partit on el marcador ha estat obert fins el temps d’afegit, quan els andalusos han sentenciat el partit. L’equip d’Enrique Martín es manté amb nou punts a la classificació i dissabte vinent rebrà la UD Almería.

El Nàstic ha començat el partit amb un bon treball defensiu, que ha evitat que el conjunt local tingués ocasions de gol sobre la porteria de Becerra. Ontiveros i Renato ho han provat amb xuts llunyans, però no han inquietat la porteria grana. Fins que ha arribat el minut 24 i el davanter Koné ha marcat l’1 a 0 amb un remat de cap. Posteriorment Ontiveros i Ricca ho han tornat a provar, però el marcador ja no s’ha mogut més durant els primers 45 minuts.

En els primers instants de la segona part, el Málaga CF ha volgut sentenciar el partit amb un parell d’accions de Haksabanovic, Blanco Leschuk i Ontiveros, sense que hagin pogut ampliar el marcador. Els granes han tingut tres opcions mitjançant Manu Barreiro i Tete Morente, també sense sort. Ja en el temps d’afegit, Adrián ha fet el definitiu 2 a 0.

La pròxima jornada el Nàstic rebrà al Nou Estadi a la UD Almería. Serà dissabte vinent, 24 de novembre, a partir de les 16 hores, en partit corresponent a la jornada 15 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
Málaga CF: Kieszek, Diego González, Pau, Adrián, Blanco Leschuk, Renato (Hicham, 80′), F. Ricca, J. Ontiveros (Lacen, 90¡+1), N’Diaye, Koné (Haksabanovic, 46′), Ivan.
Nàstic: I.A. Becerra, Tete, R. Albentosa, M. Barreiro, Dumitru Cardoso (L. Suárez, 77′), Manu (I. Abeledo, 58′), D. Rocha, Djetei, Josua M., R. Brugué (J. Jiménez, 71′), Viti.

Gols
1-0, Koné (24′); 2-0, Adrián (90′+2).

Àrbitre
Álvaro Moreno Aragón (col·legi madrileny).

Targetes
Grogues a Blanco Leschuk (13′), N’Diaye (33′), Tete (52′), Dumitru Cardoso (72′) i J. Ontiveros (88′).
Vermella per doble groga a Tete (74′).

Camp
La Rosaleda.  17.256 espectadors. Partit corresponent a la jornada 14 de LaLiga 1|2|3.
Abans de començar el partit els karateques Damián Quintero i Maria Torres han ofert les medalles que van aconseguir fa uns dies al Mundial.