Ballesteros és proclamat oficialment candidat del PSC a l’alcaldia de Tarragona

Ha estat ratificat per l’assemblea local del partit com a únic aspirant

Per . Actualitzat el

L’actual alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros ja és oficialment el candidat del PSC a l’alcaldia de Tarragona. Al batlle, que era l’únic aspirant a les primàries, l’han proclamat alcaldable en una assemblea extraordinària de l’agrupació local celebrada el passat dimarts dia 30 d’octubre a la tarda. «Estic il·lusionat, en forma i amb ganes d’engegar un nou projecte en què ens podrem permetre moltes inversions i més polítiques socials», va expressar Ballesteros a l’agència de notícies ACN. Per la seva banda, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha lloat «la visió, la capacitat de gestió i de diàleg» de Ballesteros i li ha mostrat públicament la seva confiança malgrat que està investigat pel cas Inipro. «A l’executiva vam veure que no hi ha ni rastre de delicte comès i ara és la justícia qui ha d’emetre el veredicte», ha declarat Iceta.